Ben je op zoek naar een enthousiaste presentatrice, sfeermaker of wil je je collega’s in het zonnetje zetten met een column en een lied op maat tijdens een hybride of online evenement? Nina de la Croix kan dit allemaal! Met jarenlange ervaring in de schouwburgen, op uitmarkten en als vaste publieksopwarmer van het tv-programma “Even Tot Hier” van Van der Laan en Woe tovert ze elke bijeenkomst om tot een warm bad, ook online of hybride.

Bij een column en lied op maat, voor bijvoorbeeld je collega’s of speciaal voor één iemand, stuur je haar alle benodigde informatie en schrijft zij een column + lied met drie coupletten en een terugkerend pakkend refrein, zodat iedereen het achter zijn laptop vrolijk mee kan zingen.

Dit kan live in een uitzending op locatie, tijdens een zoom-vergadering thuis of ze neemt het van tevoren op. Altijd met perfect geluid en beeld en samen met haar vaste gitarist Maarten Ebbers.

Reviews online werk:

PKC de zwaai Uitzwaaifeestje 18-12-2020
Wij genieten hier nog steeds na! Zegt dat genoeg? Het was een prachtig feestje, geheel binnen de COVID regels. De liedjes van Nina waren prachtig (onze pensionado’s waren tot tranen toe geroerd) en pasten perfect in ons plan.
Nogmaals dank voor jullie bijdrage, het meedenken, jullie flexibiliteit en de geweldige service! We zijn onder de indruk!
-S. Waterschoot, Praktijkmanager

Berenschot Groep B.V. Kerst TWO 2020 15-12-2020
De column en het lied van Nina waren een erg waardevolle bijdrage aan onze digitale kerstafsluiting. Zeer treffend en we hebben veel gelachen!
-M. Puts, Consultant Organisatieinrichting
Reviewscore: ***9***

GGnet Webinar GGnet 17-11-2020
Het was zeer geslaagd en we kijken er naar uit om de column en het lied te ontvangen, zodat we er allen nog eens van kunnen genieten!
–M. Oosting, Beleidsadviseur GGnet

Nina de la Croix als publieksopwarmer bij het tv-programma ‘Even Tot Hier’
Met haar aanstekelijke enthousiasme en haar innemende uitstraling is Nina voor ons de gedroomde publieksopwarmer. Middels haar interactieve benadering tovert ze elke zaal om tot een warm bad, met heldere instructies, persoonlijke verhalen en hier en daar een rake grap.
– Niels van der Laan en Jeroen Woe