Nina begon als presentatrice bij het Amsterdams Kleinkunst Festival, waar ze nu nog steeds veel presenteert, van de voorrondes tot en met de finale in De Kleine Komedie. Tevens presenteerde ze De Nacht Van Het Cabaret in Delft, de voorrondes van het Leids Cabaret Festival, bij het try-out podium BIES, Cameretten, Podium PeP, Try-out cafe in Alkmaar, de Open BAC en het Vondelfestival. Sinds 2014 is ze vaste presentatrice van Cabarestafette. Daarnaast presenteert Nina veel bij bedrijfsoptredens en congressen, als dagvoorzitter en ‘master of ceremonies"

Mocht je voor je bedrijfsoptreden meer willen dan presentatie, kan dat zeker ook. Nina schrijft een nieuwe tekst op een bestaande melodie, of schrijft een gloednieuw nummer, voor de opening van je evenement, een feestelijk jubileum of een plenaire aflsuiting. Op basis van de informatie die je haar op voorhand geeft. Ook kan ze een gesproken wrap-up schrijven, en zelfs een kort cabaret-programma. Of je boekt haar voor alle bovenstaande opties, waardoor je je bijeenkomst kan omlijsten met muziek en grappen.

Hieronder een aantal referenties:

Dag van Ontdekkingen, 05-07-2018
Nina de la Croix heeft het geweldig gedaan! We waren zeer tevreden en raden haar echt aan als toevoeging op een programma!

Bijeenkomst NWP, 21-04-2018
Nina heeft onze stoutste dromen overtroffen.

70-jarig bestaan, 24-03-2018
Wij hebben genoten van het optreden van Nina! Heel knap hoe zij in zo'n korte tijd met relatief weinig input zo'n pakkende tekst weet te schrijven en ook precies de spijker op de kop slaat. Met haar enthousiasme en humor kreeg ze ook de hele zaal mee. Nina is een topper!

Warmtecongres 16 en 17 november 2017, 16-11-2017
Ik heb meerdere malen met Nina mogen samenwerken en daar valt niets anders over te zeggen dan dat de samenwerking top was!

30 jarig jubileumfeest BabyCare kraamzorg en ProGeria thuiszorg, 10-11-2017
Nina wist het publiek te ontroeren en maakte ze aan het lachen met haar grappige anekdotes en haar enorme gevoel voor humor. Ze weet goed de aandacht van het publiek te trekken en heeft een leuke interactie met hen. Haar bijzonder vriendelijke gitarist maakte het muzikale plaatje compleet. Wat ons betreft is Nina een topper!

Afscheidsreceptie directeur, 29-03-2017
Nina bracht een erg leuke en frisse toevoeging aan de afscheidsreceptie. Een verademing hoe zij met zoveel enthousiasme en humor het publiek wist mee te krijgen.

Medewerkersbijeenkomst Ennatuurlijk, 23-03-2017
Wat was het su-per-goed!

De vrijwilligersbedankavond de Leidse evenementen, 20-02-2017
Nina is een vrolijke en energieke gastvrouw met een fijne zangstem! De samenwerking met Nina vooraf verliep heel prettig en soepel.

Bijeenkomst overnamerecht Oomen advocatuur
Wat mij betreft is een samenwerking met Nina bij voorbaat een succes.