In haar op maat werk komen alle facetten van Nina’s werk samen. Ze schrijft een nieuwe tekst op een bestaande melodie, of schrijft een gloednieuw nummer, voor een bruiloft, een jubileum of een bedrijf. Op basis van de informatie die je haar op voorhand geeft. Ook schrijft ze een cabaret-programma over een onderwerp naar keuze, waardoor je een wat formele bijeenkomst kan omlijsten met muziek en grappen. Daarnaast kan ze als presentatrice uitstekend werken als dagvoorzitter en ‘master of ceremonies’

Hieronder een aantal referenties:

15-jarig jubileumfeest Gast Coaching & Training, 16-05-2017
De samenwerking ter voorbereiding verliep heel prettig. Na een paar enthousiaste telefoontjes spraken we af voor een voorbereidend gesprek. Hierbij nam Nina alle tijd om mij en het bedrijf goed te leren kennen. Nina nam zelfs de tijd om kennis te maken met de stressmethode. Toen begon ze met schrijven van liedjes en het programma. Vlak voor het jubileum hadden we een paar keer contact om goed af te stemmen. Het was een heel groot succes. Al mijn verwachtingen werden overtroffen!
M. Gast, Antistress Coach en Trainer

Afscheidsreceptie directeur, 29-03-2017
Nina bracht een erg leuke en frisse toevoeging aan de afscheidsreceptie. Een verademing hoe zij met zoveel enthousiasme en humor het publiek wist mee te krijgen.
R. Vermeer | DVOM

Medewerkersbijeenkomst Ennatuurlijk, 23-03-2017
Wat was het su-per-goed!
Haar grappen waren spot-on, de afwisseling met muziek was heel goed en de interactie met onze medewerkers erg leuk. De informatie die we vooraf gegeven hebben, heeft ze onwijs goed gebruikt, waardoor de voorstelling echt op ons lijf geschreven was. Ik heb heel veel leuke reacties ontvangen van medewerkers. Erg geslaagd!
R. Geurtsen | HR Manager Ennatuurlijk B.V.

De vrijwilligersbedankavond de Leidse evenementen, 20-02-2017
Nina: een vrolijke en energieke gastvrouw met een fijne zangstem! Behalve het gastvrouw zijn, heeft zij ook twee nummers gezongen, waarvan eentje speciaal geschreven voor de Leidse vrijwilligers. Ze had hierin op speelse wijze alle evenementen verwerkt.

De samenwerking met Nina vooraf verliep heel prettig en soepel. Daarnaast werkt Nina super snel! Vanwege haar brede ervaring en inzet (gastvrouw, cabaretière, zangeres) kon zij ook prima meedenken in de opzet van het programma en de wijze waarop wij alle losse elementen leuk met elkaar konden verbinden. Ze stelt zich hierin heel flexibel en meedenkend op. Op de avond zelf was Nina heel goed voorbereid en wist ze de zaal direct mee te krijgen en de interactie te zoeken.
M. IJsselsteijn, projectmanager

Kraamcafé - congres kraamverzorgenden
Na één optreden van Nina konden wij er geen genoeg van krijgen, dus inmiddels heeft ze maar liefst drie keer het Kraamcafé - een congres voor 500 kraamverzorgenden - gepresenteerd. Van dijkenkletsers tot kippenvelmomenten, Nina is van alle markten thuis en weet het publiek op uiteenlopende en originele wijze te roeren en ontroeren. Hilarische sketches worden gevolgd door op maat geschreven liedjes die het publiek soms zo ontroerden dat we maanden later nog mails ontvingen of Nina's nummers niet op cd beschikbaar waren... Nina weet precies de juiste toon te raken en in te spelen op het moment. Dat is haar grootste kracht. De manier waarop zij de sfeer in een zaal kan aanvoelen en daarop kan improviseren, is heel bijzonder. Samenwerken met deze vrolijke cabaretière/presentatrice is trouwens echt een feest. Ze is ontzettend flexibel en altijd bereid mee te denken en haar eigen ideeën te delen.
F. Geurdes (Vakblad kraamzorg)

Bijeenkomst overnamerecht Oomen advocatuur
Recent heb ik met Nina en twee andere dienstverleners een bedrijfstheaterevenement opgezet en uitgevoerd. Theater en informatieverstrekking als communicatiemiddel. De uitgenodigde cliënten waren onvoorstelbaar enthousiast. Wat mij betreft vooral door de fantastische inbreng van Nina, die zorgde voor een unieke samenwerking tussen entertainer en zakelijke dienstverleners. Wat mij betreft is een samenwerking met Nina bij voorbaat een succes.
E. Oomen

Particulier feest
Wij hebben Nina leren kennen op een feestje, waar zij als surprise een liedje op maat voor de jarige kwam zingen. Zeer onder de indruk hebben wij al drie keer met haar prachtige persoonlijke liedjes samengesteld, die zij super goed met een geweldige stem ten tonele bracht. Haar gitarist zorgt voor een complete muzikale aanvulling. Zij verrast een ieder en kan goed luisteren om daarna het liedje helemaal te perfectioneren. Een absolute aanrader!