Nina begon als presentatrice bij het Amsterdams Kleinkunst Festival, waar ze nu nog steeds veel presenteert, van de voorrondes tot en met de finale in De Kleine Komedie. Tevens presenteerde ze De Nacht Van Het Cabaret in Delft, de voorrondes van het Leids Cabaret Festival, bij het try-out podium BIES, Cameretten, Podium PeP, Try-out cafe in Alkmaar, de Open BAC en het Vondelfestival. Sinds 2014 is ze vaste presentatrice van Cabarestafette. Daarnaast presenteert Nina veel bij bedrijfsoptredens en congressen, als dagvoorzitter en ‘master of ceremonies"

Mocht je voor je bedrijfsoptreden meer willen dan presentatie, kan dat zeker ook. Nina schrijft een nieuwe tekst op een bestaande melodie, of schrijft een gloednieuw nummer, voor de opening van je evenement, een feestelijk jubileum of een plenaire aflsuiting. Op basis van de informatie die je haar op voorhand geeft. Ook kan ze een gesproken wrap-up schrijven, en zelfs een kort cabaret-programma. Of je boekt haar voor alle bovenstaande opties, waardoor je je bijeenkomst kan omlijsten met muziek en grappen.

Hieronder een aantal referenties:

Jaarcongres NVLF, 08-11-2019
Met een combinatie van enthousiasme, humor en een stukje persoonlijk verhaal wist Nina de zaal snel voor zich te winnen. Ook de samenwerking vooraf hebben we als zeer positief ervaren. De communicatie was te allen tijde flexibel en de lijntjes kort, waar nodig werd meegedacht over een oplossing. Nina, bedankt!
Reviewscore ***9***
M. Ouburg

Pizza's en olifanten, De Nederlandse Bank, 05-11-2019
Nina brengt de onderwerpen met veel humor. Het onderwerp Informatiebeveiliging is niet het favoriete onderwerp bij de doelgroep, maar doordat Nina het enthousiast en met humor brengt, waren de deelnemers erg enthousiast
Reviewscore ***9***
J.W. Knoppert, Finance & Advies

het congres MRA Waterland Zaanstreek Landschap, 28-06-2019
We zijn fan van Nina. Vooral haar lied was precies goed qua inhoud en sfeer. Super leuk!
F. Meijer, KaeSign Events

Dutch TCM Congres 2019, 24-05-2019
Fantastisch ! Nina heeft het fantastisch gedaan, ze wist de zaal mee te krijgen en de sprekers op leuke wijze te introduceren. Voor het eerst was iedereen bijtijds in de zaal omdat ze niets van Nina wilde missen. Wij zijn blij met onze keuze voor Nina. Ik zou haar zo opnieuw boeken !
Reviewscore: ***9***
Y. van Beurden, NVTCG Zhong

KKB Kennisdag, 02-02-2019
Tijdens de KKB Kennisdag 2019 hebben we via Humor Werkt gewerkt met Nina de la Croix. Wat een succes! Nina is een leuke, vlotte, open dagvoorzitter die zich ontzettend goed voorbereidt en inleest. Ook de humoristische afsluiting sloeg de spijker op z'n kop. De deelnemers kwamen met een glimlach de zaal weer uit.
Reviewscore: ***9***
I. Niks-Andrea, (tijdelijk) Project & Event Manager, NVLF

Kerstbijeenkomst, 12-12-2018
De samenwerking en onze kerstbijeenkomst met Nina waren top. Ik heb me enorm vermaakt en afgaand op de vele positieve reacties geldt dat voor meer mensen. Bedankt voor de fijne en waardevolle bijdrage.
L. Kramer, Toyota Material Handling Nederland B.V.

De kick-off van de belofte van Bernhoven, 29-11-2018
De avond was een groot succes en Nina deed het geweldig! We zijn heel blij met hoe het geheel is samengekomen. Hartelijk dank daarvoor.
S. van Emmerik, Hoofd Communicatie en Patiëntenvoorlichting, Ziekenhuis Bernoven

Dag van Ontdekkingen, 05-07-2018
Nina de la Croix heeft het geweldig gedaan! We waren zeer tevreden en raden haar echt aan als toevoeging op een programma!

Bijeenkomst NWP, 21-04-2018
Nina heeft onze stoutste dromen overtroffen.

70-jarig bestaan, 24-03-2018
Wij hebben genoten van het optreden van Nina! Heel knap hoe zij in zo'n korte tijd met relatief weinig input zo'n pakkende tekst weet te schrijven en ook precies de spijker op de kop slaat. Met haar enthousiasme en humor kreeg ze ook de hele zaal mee. Nina is een topper!

Warmtecongres 16 en 17 november 2017, 16-11-2017
Ik heb meerdere malen met Nina mogen samenwerken en daar valt niets anders over te zeggen dan dat de samenwerking top was!

30 jarig jubileumfeest BabyCare kraamzorg en ProGeria thuiszorg, 10-11-2017
Nina wist het publiek te ontroeren en maakte ze aan het lachen met haar grappige anekdotes en haar enorme gevoel voor humor. Ze weet goed de aandacht van het publiek te trekken en heeft een leuke interactie met hen. Haar bijzonder vriendelijke gitarist maakte het muzikale plaatje compleet. Wat ons betreft is Nina een topper!

Afscheidsreceptie directeur, 29-03-2017
Nina bracht een erg leuke en frisse toevoeging aan de afscheidsreceptie. Een verademing hoe zij met zoveel enthousiasme en humor het publiek wist mee te krijgen.

Medewerkersbijeenkomst Ennatuurlijk, 23-03-2017
Wat was het su-per-goed!

De vrijwilligersbedankavond de Leidse evenementen, 20-02-2017
Nina is een vrolijke en energieke gastvrouw met een fijne zangstem! De samenwerking met Nina vooraf verliep heel prettig en soepel.

Bijeenkomst overnamerecht Oomen advocatuur
Wat mij betreft is een samenwerking met Nina bij voorbaat een succes.