Nina zorgt ervoor dat jullie ceremonie ontspannen en uniek is, en zal jullie en jullie gasten een onvergetelijke dag bezorgen. Het zal overrompelend zijn, met jullie in het middelpunt van de belangstelling.

Haar stijl als BABS kenmerkt zich door haar heldere stem, humor, interactie, improvisatietalent en uiteraard de ronde, persoonlijke speeches die ze schrijft. Altijd op maat en naar jullie eigen wens.

Nina is benoemd als BABS in de gemeente Edam-Volendam, maar kan overal in Nederland huwelijken sluiten. Dus neem vooral contact op als je interesse hebt en meer wil weten!

Enkele reacties van bruidsparen:

"We willen je ONTZETTEND bedanken voor je fantastische speech en leiding tijdens de ceremonie. We hebben er ZO van genoten, je hebt het perfect gedaan en helemaal niks qua informatie/mededelingen gemist of overgeslagen. We hebben heel veel complimenten gekregen van gasten die je ook fantastisch vonden! Bedankt voor je grote aandeel aan onze geweldig geslaagde dag!"

"We willen je even bedanken hoe mede door jou onze huwelijksdag een onvergetelijke dag is geworden. Je hebt het echt ontzettend hartverwarmend en leuk gedaan. Toen je bij ons thuis was geweest zeiden we tegen elkaar “wat een ontzettende leuke vrouw is dat”. Gisteren na afloop waren dat niet alleen onze woorden maar ook van de getuigen en meerdere van onze gasten.
Nogmaals hartelijk dank"

"Ik wil je toch nog een keer laten weten hoe ontzettend blij we zijn geweest met je toespraak ! Op zo'n leuke vlotte manier van vertellen, iedereen vond het prachtig!! Je hebt onze dag tot een super trouw dag gemaakt !! "

"Wij hebben genoten van je speech, en kunnen vooral dankzij jou op een mooie dag terugkijken. Het was uniek en speciaal, écht met een lach en een traan."